Seizoensbehandeling

U kunt ook kiezen voor een seizoensbehandeling. Elk seizoen heeft zijn eigen specifieke verzorgingsbehoefte.

Een seizoensbehandeling bij Salon 't Mar is veel uitgebreider en specifieker afgestemd op de veranderende behoeften van de huid door het jaar heen dan een standaard gezichtsbehandeling. Hier zijn enkele manieren waarop deze seizoensbehandelingen zich onderscheiden:

Gepersonaliseerde Aanpak:

Elk seizoen brengt verschillende uitdagingen voor de huid met zich mee, zoals droogte in de winter of blootstelling aan UV-stralen in de zomer. Seizoensbehandelingen zijn speciaal ontworpen om deze specifieke problemen aan te pakken met op maat gemaakte producten en technieken die het beste passen bij de huidconditie van dat moment.

Geavanceerde Producten:

Tijdens een seizoensbehandeling gebruikt Salon 't Mar geavanceerde huidverzorgingsproducten die rijker zijn aan actieve ingrediënten. Deze producten zijn vaak seizoensgebonden en bevatten ingrediënten die optimaal zijn voor de huidconditie die typisch is voor die tijd van het jaar.

Uitgebreide Procedures:

Seizoensbehandelingen omvatten vaak meer stappen en procedures dan standaard gezichtsbehandelingen. Dit kan een diepere exfoliatie in de herfst omvatten, extra hydraterende maskers in de winter, of kalmerende en verkoelende behandelingen in de zomer.

Advies voor Thuisverzorging:

Na afloop van een seizoensbehandeling bij Salon 't Mar ontvangen klanten advies over hoe ze hun huid thuis verder kunnen verzorgen met producten en routines die zijn afgestemd op het seizoen. Dit zorgt ervoor dat de voordelen van de behandeling verlengd worden en dat de huid optimaal blijft presteren tot aan het volgende salonbezoek.

Kortom, een seizoensbehandeling bij Salon 't Mar is een diepgaande ervaring,  aangepast aan de seizoensspecifieke behoeften van de huid.