Schoonheidsproducten

Welkom bij Salon 't Mar, waar uw huid en de natuur samenkomen in perfecte harmonie. Ik ben trots op het aanbieden van Medex producten, een Nederlands merk wat bekend staat om haar puurheid en effectiviteit. Mijn selectie van Medex behandelingen combineert het beste van de natuur met de nieuwste wetenschappelijke inzichten om uw huid op een verantwoorde manier te verzorgen.

Bij Salon 't Mar geloof ik in de kracht van natuurlijke schoonheid. Daarom kies ik voor Medex, waarbij 100% natuurlijke ingrediënten worden gebruikt en de meeste producten vegan zijn. Bovendien bevatten deze producten geen microplastics, waardoor ze niet alleen goed zijn voor uw huid, maar ook voor onze planeet.

Of u nu zoekt naar een oplossing voor gevoelige huid, hydratatie, anti-aging of iets specifieks als acne-behandeling, Medex heeft een op maat gemaakte oplossing. Laat mij uw huidtype analyseren en de perfecte behandeling voorstellen, zodat u niet alleen straalt op de korte termijn, maar ook een gezonde huid op de lange termijn behoudt.

Salon ’t Mar heeft ook een speciale zonnelijn van Medex, Sun with Sense. Die de huid beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon. Medex sun with Sense geeft u de hoogste bescherming tegen UV-A en UV-B. Ook voor kinderen en mensen met een (zon) gevoelige huid is dit een goede keus. Op het strand maar ook in de bergen is Medex Sun with Sense een uitstekend procuduct.

Boek vandaag nog en ontdek hoe Medex producten uw natuurlijke schoonheid kunnen versterken.