Pedicure producten

HFL Laboratories

HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. De verzorging van het lichaam maar ook de huid- en nagelproblemen die zich voordoen zoals onder andere:

  • Schimmelnagels
  • Voetschimmel
  • Kloven
  • Psoriasis

De verzorgingsproducten ondersteunen een effectieve behandeling door de professional. Alle producten zijn dermatologisch getest en kunnen gebruikt worden door kinderen en diabetici. De HFL producten zijn uitsluitend te koop bij professionals zoals bij Salon ‘t Mar

 

Wij verkopen o.a.

Solution spray

HFL Laboratories gepatenteerde Solution spray is hét product voor de cosmetische verzorging van kalknagels die vaak verkleurd of broos zijn. Mede kan de spray gebruikt worden op de huid. Bijvoorbeeld wanneer men de voeten of huid niet goed heeft afgedroogd na het douchen of zwemmen en de huid dus erg rood en gevoelig is geworden. De spray maakt de huid en nagels goed schoon, verzorgt kalknagels, de rode gevoelige huid en bevat tevens verzorgende bestanddelen

Roselan Zalf

Voor de verzorging van de bijzonder droge huid. Roselan is een intensief werkend product voor de cosmetische verzorging van de droge huid, kloofjes, eeltplekken, droge vlekken, en de rode gevoelige huid. De zalf kan over het gehele lichaam gebruikt worden en kan ook perfect in combinatie met Dermoleen Crème gebruikt worden.

Dermoleen Crème

Voor de bescherming van de droge huid. Deze verzorgende crème biedt een aangename en effectieve cosmetische verzorging voor de droge huid.  Dermoleen crème zorgt voor een goede PH waarde en is vochtregulerend. Dermoleen crème wordt ook vaak gebruikt als bodylotion.

Magic foot deo

Een heerlijk verzorgende deodorant voor de voeten.